Solstreif

Solstreif Rudolf Steiner barnehage ligger  sentralt til på Strømsø, rett bak brannstasjonen. Selv om vi ligger midt i bykjernen er barnehagen godt beskyttet av bygningene rundt. Uteområdet er stort med lekeapparater, gamle frukttrær og kjøkkenhage.

Barnehagen ble opprettet i 1987. Vi har tre avdelinger; Vuggestua med 10 barnehageplasser, 1-3 år, Alvene med 18 barn i alderen 2-6 år og Dvergene med 18 barn i alderen 2-6 år.

Huset er rosa og godt synlig i bybildet, innvendig er det lasert i lune fargetoner.
Interiøret og inventaret er i naturmateriale, likeså gardiner og tekstiler. Huset er fra ca 1850 og har mye sjel.
Det har høye tak og vinduer som gjør rommene lyse og innbydende.

• Avdeling Vuggestua

Vuggestua er avdelingen for de minste barna. Har vi plass til 10 barn i alderen 1-3.

• Avdeling Dvergene

På Dvergene har vi 18 barn i alderen 2-5 år.

• Avdeling Alvene

På alvene finner du de største barna i barnehagen. Vi har 18 barn i alderen 2-6 år.